"Hier wordt uw fiets-droom werkelijkheid. Persoonlijk advies, voor elke wens een perfecte oplossing. Hier werken nog échte specialisten welke zelf oplossingen bedenken en ontwikkelen, naar wens van de klant. Dit is zo'n adres waar de allerhoogste servicegraad nog heel gewoon is."

Hier zijn ze nog, gewoon goed met fietsen.


Joop van Voorthuizen Renswoude

Hoofdvestiging Renswoude

Versleten banden, of bent u op zoek naar een nieuwe fiets of scooter? Kom langs bij onze fietsenwinkel in Renswoude, de koffie staat al klaar! Of u nu een kleine of een grote vraag heeft, onze specialisten helpen u graag! In onze winkel vindt u een ruime collectie, alles van stadsfietsen, elektrische fietsen tot high speed eBikes (Speed Pedelecs), MTB & racefietsen, sportfietsen, bromfietsen en scooters. Verder ontvangt u altijd een eerlijk en persoonlijk advies van onze specialisten en monteurs. Bij Joop van Voorthuizen fietsen streven we ernaar om iedereen onbezorgd te laten fietsen.

Openingstijden

MaandagGesloten
Telefonisch bereikbaar:
0318-571761
Dinsdag08.30 - 18.00
Woensdag08.30 - 18.00
Donderdag08.30 - 18.00
Vrijdag08.30 - 20.00
Zaterdag08.30 - 17.00
ZondagGesloten

Adres
Molenstraat 15
3927 AB Renswoude
T. 0318 - 57 17 61
E. info@joopfietsen.nl


Joop van Voorthuizen Renswoude

Servicepunt Scherpenzeel

Onderhoud of reparatie nodig voor uw fiets of eBike? Dan kunt u ook terecht bij ons servicepunt in Scherpenzeel. Onze vakmensen staan klaar om u te helpen. Wij bieden u een persoonlijk advies bij aankoop, reparatie of schade. Door onze passie voor het fietsenvak kunnen we u altijd de beste service en reparatie bieden. Alles voor de beste oplossing! Naast onderhoud en reparatie kunt u hier ook terecht voor onze basis collectie lifestyle-, stadsfietsen en eBikes. We zien u graag terug in onze winkel!

Openingstijden

MaandagGesloten
Telefonisch bereikbaar:
0318-571761
Dinsdag08.30 - 18.00
Woensdag08.30 - 18.00
Donderdag08.30 - 18.00
Vrijdag08.30 - 18.00
Zaterdag08.30 - 17.00
ZondagGesloten

Adres
Beukenlaan 34a
3925 JL Scherpenzeel
T. 033 - 277 85 56
E. info@joopfietsen.nl
Bosch_eBike_Expert.jpg
Joop_USP_2.jpg
Bikefitting
ANWB Verzekeringen
Kingpolis
Bovag Erkend
Onze Medewerkers

Onze kracht zit hem vooral in het feit dat we alleen mensen in dienst hebben met passie voor het vak en hart voor de zaak. Elke monteur in dienst bij Joop van Voorthuizen Fietsen kan een fiets repareren en u kunt met uw vragen bij iedere verkoper terecht, maar ze hebben ook elk hun eigen specialisatie. Het is dit specialisme dat ervoor zorgt dat we samen uw fiets-dromen werkelijkheid kunnen maken. Samen vormen we een hecht team, en als klant merkt u dat zeker.iconfinder_profle_1055000.png
Marco

Wilt u het juiste advies om de complete fietsdroom werkelijk te maken, dan moet u bij Marco zijn. Denkt graag met u mee bij de aanschaf van uw eBike, fiets en sportfiets en adviseert u naar de juiste samenstelling wat betreft de af-montage, accessoires en mogelijkheden extra garantie.

icon_Photoshop.png
Cees

Het aanspreekpunt voor de werkplaats en werkplaats-chef in Renswoude. Bij Cees als allround vakman bent u in goede handen en Cees is eveneens specialist in bromfietsen & Scooters.

iconfinder_profle_1055000.png
Adriaan

Al jaren lang het gezicht van ons servicepunt in Scherpenzeel. Allround fiets en eBike specialist, zeer service gericht, denkt mee en maakt klanten echt blij!

iconfinder_profle_1055000.png
Bert

Inmiddels de derde generatie en houdt zich bezig met de algemene aansturing van Joop van Voorthuizen Fietsen. Ook in de winkel helpt Bert u graag en heeft u ideeën wat betreft bedrijfsfietsplannen, fiets leaseconcepten of specifieke- en speciale wensen dan gaan we hierover graag met u in gesprek.

iconfinder_profle_1055000.png
Jan

Een echte allround vakman op fiets en eBike gebied. Tevens zorgt Jan ervoor dat alle onderdelen en accessoires via het geautomatiseerde bestelsysteem goed besteld worden en heeft hij het magazijn en de winkel supergoed op orde.

iconfinder_profle_1055000.png
Jeroen

De eBike en Speed Pedelec specialist waardoor u onbezorgd kunt fietsen waar dan ook ter wereld. Ook met zijn achtergrond in de machinebouw weet Jeroen eveneens met lasapparaat en draaibank alle mogelijk wensen van de klant te realiseren en heeft hij al vele specials opgebouwd.

iconfinder_profle_1055000.png
Erwin

Wilt u het juiste advies op het gebied van racefietsen, MTB’s en bijbehorende accessoires en wilt u een goede houding op uw sportfiets, dan bent u bij Erwin aan het juiste adres. Met zijn vele jaren ervaring als wielrenner en werkzaam in de sportfiets branche weet Erwin precies wat er ter wereld verkrijgbaar is

iconfinder_profle_1055000.png
Cornelis

De race- en MTB specialist in hart en nieren… Alweer vele jaren geleden Joop van Voorthuizen Fietsen aan het werk gegaan, met maar één doel de beste willen zijn in racefietsen & MTB’s. Cornelis zorgt ervoor dat alles perfect schakelt en de fiets exact doet wat u er van verlangt. Ook in de winkel kunt u samen met Cornelis op pad naar de juiste keuze voor uw racefiets of MTB.

iconfinder_profle_1055000.png
Joey

De bromfiets- en scooterspecialist. Joey zorgt ervoor dat uw bromfiets of scooter perfect wordt afgesteld en goed wordt onderhouden met de juiste gereedschappen en originele onderdelen en accessoires.

iconfinder_profle_1055000.png
Jessie

Parttime medewerker welke zowel in de werkplaats als in de winkel onze klanten met veel plezier de helpende hand biedt.

icon_Jeanet.png
Jeanet

Parttime medewerker welke u als gastvrouw graag te woord staat, zodat u als dit nodig is door de juiste specialist geholpen wordt en Jeanet zorgt er ook voor dat alles er spik en span uit blijft zien.

iconfinder_profle_1055000.png
Joop

De tweede generatie, naamhouder van “Joop van Voorthuizen Fietsen” en inmiddels gepensioneerd, maar met ruim 60 jaar ervaring nog dagelijks te vinden in het bedrijf. U kunt Joop dagelijks tegenkomen in de service-bus. Dus, “Bij pech onderweg, helpt Joop u op weg!”

iconfinder_profle_1055000.png
Anneke

Parttime medewerker welke ervoor zorgt dat alles er netjes, schoon en verzorgt uit blijft zien.

iconfinder_profle_1055000.png
Christiaan

Scholier en parttime medewerker. Sleutelt thuis al heel veel aan fietsen dus de nieuwe fietsspecialist in spé.

iconfinder_profle_1055000.png
Gerrie

Mede eigenaar en partner van Bert, houdt zich eveneens bezig met de algemene aansturing, verzorgt de gehele administratie en springt bij daar waar het nodig is.


5-jaar geheel Onbezorgd Fietsen

• 5-jaar Onderhoudscontract
• 5-jaar Garantie
• 5-jaar Diefstal- en schadeverzekering (met 5-jaar nieuwwaarde dekking zonder afschrijving)
• 5-jaar Pechhulp
• 5-jaar overige voordelen.

Met deze service kunnen we uw voor een vast bedrag per maand geheel onbezorgd laten fietsen, maar het blijft ook gewoon maandelijks opzegbaar. Vraag ons naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Onze onderhoudscontracten

We willen iedereen maximaal, onbezorgd laten fietsen. Daarom bieden we naast goede klantenservice en maatwerk ook onderhoudscontracten aan. Hiervoor betaalt u maandelijks een vast bedrag en kunt u zonder extra kosten de fiets langsbrengen voor reparaties of onderhoud. Zo wordt u niet verrast met eventuele kosten voor nieuwe onderdelen en arbeidsloon. Voor meer informatie vraag ons gerust naar de voorwaarden.

Extra Garantie

Vanuit de fabrikant heeft u standaard twee jaar garantie op uw tweewieler. Joop van Voorthuizen Fietsen biedt u zeer interessante mogelijkheden voor het verlengen van garantie naar 5 jaar. Informeer naar de voorwaarden en mogelijkheden.

Verzekeringen

Wij werken samen met meerdere verzekeringsmaatschappijen waardoor we voor iedere specifieke tweewieler en de wensen van onze klanten de meest bijpassende verzekering aanbieden. Ook dit is voor ons een specifiek serviceproduct waarvoor we jaarlijks op zoek gaan naar de beste optie voor onze klant. Vraag ons naar de verschillende mogelijkheden.

Bosch eBike Expert

We hebben de laatste jaren ontzettend veel ervaring opgedaan met eBikes en zijn nog lang niet uitgeleerd. Tijdens een onverwachte storing, zoeken we altijd samen met onze klant naar een oplossing en zijn we ons al jaren wereldwijd naar alles aan het verkennen op het gebied van eBikes. Inmiddels kunnen we hardop zeggen dat we met de Bosch eBike systemen de meest veilige-, stabiele-, betrouwbare- en duurzaamste systemen in huis hebben. We zijn in al in vroeg stadium in contact gekomen met Bosch en zijn de eerste gespecialiseerde Bosch eBike Expert van de Benelux! Uw voordeel hierbij is dat we van Bosch alle mogelijke onderdelen, accessoires, originele gereedschappen en meetapparatuur, kennis en specialisten in huis hebben. Ook zijn we zelf en onze klanten al meerdere keren de Bosch systemen gaan testen in de bergen van Italië, Oostenrijk, Duitsland, enz.

Wilt u ook met maximale fietsplezier uit uw Bosch eBike halen, gegarandeerd dat u bij ons het juiste adres bent! We hebben zelfs voor de specifieke noodgevallen “Bosch leen-motoren” zodat we u altijd op de weg kunnen houden. Kortom, onze Bosch specialisten zorgen voor onbezorgd fietsen en heel veel eBike plezier.

Vanwege onze ervaringen en kennis van het Bosch systeem geven wij u drie jaar garantie op het gehele systeem, dus ook op de accu! Dit is zo’n adres waar de allerhoogste servicegraad nog heel gewoon is. Hier zijn ze nog, “Gewoon goed met fietsen.”

Riese & Müller Erlebnis store

Bij Joop van Voorthuizen is het mogelijk om de fiesten van Riese en Müller te ervaren, ze te beleven. Wij bieden u een ruim assortiment Riese en Müller.

Van een test ritje tot een deskundig en persoonlijk advies, bij ons is het allemaal mogelijk. Niet voor niets hebben wij de status van Erlebnis store. Bij Joop van Voorthuizen kunt u een ruim aanbod Riese en Müller fietsen komen bezichtigen, ze beleven. Naast een mooi assortiment geven wij u ook een Persoonlijk advies bij de keuze van uw Riese & Müller fiets met bijpassende accessoires en servicediensten. Wensen en/of ideeën? Hier werken nog echte specialisten welke zelf oplossingen bedenken en ontwikkelen, naar wens van de klant.

Ons Bikefitting systeem

Ga je veel kilometers fietsen? Het intensief gebruiken van de fiets vraagt veel van het lichaam, zoals de rug, nek, bekken, armen en benen. We hebben twee meetsystemen, Bikefitting is geschikter voor race/atb en Bodyscanning voor de stads/sportieve fietser. Aan de hand van maar liefst 10 lichaamsmaten passen we de fiets aan naar uw lichaam.

Bodyscanning is vooral geschikt voor stadsfietsen en maakt gebruik van 5 meetpunten. Samen kijken we welk meetsysteem voor u van toepassing is. Zo kunt u langere afstanden fietsen en toch volop genieten!

Schoenplaatjes worden vaak op het oog of met een eenvoudige adapter op de schoenen gemonteerd, maar dit blijkt toch vaak niet de juiste afstelling. Door een verkeerde afstelling kunnen klachten of energieverlies geven. Met de “Shoe Cleat Adjuster” worden uw schoenplaatjes tot op de millimeter juist onder uw schoenen gemonteerd.

Onze ophaal- en bezorgservice

Wij begrijpen dat het u niet altijd even gemakkelijk uitkomt om de fiets langs te brengen voor onderhoud of reparatie. Onze klanten kunnen daarom gebruik maken van onze ophaal- en bezorgservice. Woont u in een straal van 15 kilometer van onze twee winkels? Dan komen we de fiets gratis met onze service-bus bij u ophalen, en na de onderhoudsbeurt of reparatie brengen we deze weer terug. Ook als u verder weg woont kunt u tegen een vergoeding gebruik maken van deze service.

Onze Werkplaats

In onze werkplaats staan de monteurs voor u klaar. Of u nu langs komt voor een lekke band of een spoed reparatie, we helpen u graag! Komt u langs voor een onderhoudsbeurt, reparatie of maatwerk? Bel ons gerust voor het maken van een afspraak en maak gebruik van onze klaar-terwijl-u-wacht service. Pak gerust tijdens het wachten een kopje koffie, of maak gebruik van ons wifi-netwerk. Voordat u het weet is uw fiets weer klaar voor gebruik. Toch liever de fiets op een andere dag ophalen? Dat is geen probleem!


Melding sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.