Gewoon Goed Joop Fietsen Renswoude01-2.j

Onze moderne werkplaats

In onze werkplaats staan onze monteurs dagelijks voor u klaar. Of u nu langskomt voor een lekke band, storing of het laten afstellen van versnellingen. Met onze klaar-terwijl-u-wacht service (op afspraak), voeren wij de werkzaamheden uit en kunt u genieten van een kopje koffie. Voordat u het weet fietst u alweer naar huis. Wilt u de fiets op een ander moment komen ophalen? Dat is geen probleem, we zorgen dat uw fiets weer tiptop in orde is wanneer u deze komt ophalen. Hebben onze monteurs meer tijd nodig om de fiets te repareren, dan bieden we u een passende leen- fiets, (High Speed) eBike of scooter aan.


Kom langs voor een onderhoudsbeurt!

Komt u langs voor een onderhoudsbeurt? Plan deze gelijk bij ons in. Bij Joop van Voorthuizen plannen wij uw onderhoudsbeurt ca. 2 weken van tevoren in, waardoor uw tweewieler op de afgesproken datum weer gereed is. Komt u van ver en wilt u wachten tot dat de fiets klaar is? Dat is bij ons ook mogelijk! Pak gerust tijdens het wachten een kopje koffie, maak gebruik van ons wifi-netwerk of neem een leenfiets mee om de omgeving te verkennen. Ervaar de gastvrijheid van Joop van Voorthuizen!

Maatwerkoplossingen voor elke fiets

Wensen of ideeën? Bij Joop van Voorthuizen Fietsen denken we in oplossingen. Onze specialisten staan altijd klaar om samen een passende oplossing te bedenken en alles te ontwikkelen naar uw wensen. Onze moderne werkplaats is voorzien van alle speciale gereedschappen! Met behulp van de nieuwste technieken en machines maken wij ook zelf onderdelen en aanpassingen. Niets is te gek. Wij zijn échte vakmensen met verstand van zaken.

Onze volledige service (wij zijn altijd onderweg)

Binnenkort hopen wij u nog veel meer te bieden. Wij zijn namelijk begonnen met het ontwikkelen van een heuse wasstraat met droger voor tweewielers. U merkt het al, niets is voor ons te veel zodat u onbezorgd kunt fietsen!

 
 

Bosch_eBike_Expert.jpg
enviolo_Gold_Membership_1.png
Shimano Service Center.jpg
sram.jpg
RDW Erkend

Bovag Erkend


 
Joop van Voorthuizen Renswoude

Onze Werkplaats

In onze werkplaats staan de monteurs voor u klaar. Of u nu langs komt voor een lekke band of een spoed reparatie, we helpen u graag! Komt u langs voor een onderhoudsbeurt, reparatie of maatwerk? Bel ons gerust voor het maken van een afspraak en maak gebruik van onze klaar-terwijl-u-wacht service. Pak gerust tijden het wachten een kopje koffie, of maak gebruik van ons wifi-netwerk. Voordat u het weet is uw fiets weer klaar voor gebruik. Toch liever de fiets op een andere dag ophalen? Dat is geen probleem!

Onze specialisten en monteurs

Onze kracht zit hem vooral in het feit dat we alleen mensen in dienst hebben met passie voor het vak en hart voor de zaak. Elke monteur in dienst bij Joop van Voorthuizen kan een fiets repareren, maar ze hebben ook elk hun eigen specialisatie. Het is dit specialisme dat ervoor zorgt dat we samen uw fiets-dromen werkelijkheid kunnen maken. Samen vormen we een hecht team, en als klant merkt u dat zeker. Benieuwd naar ons team? »

Onze onderhoudscontracten

We willen iedereen maximaal, onbezorgd laten fietsen. Daarom bieden we naast goede klantenservice en maatwerk ook onderhoudscontracten aan. Hiervoor betaalt u maandelijks een vast bedrag en kunt u zonder extra kosten de fiets langsbrengen voor reparaties of onderhoud. Zo wordt u niet verrast met eventuele kosten voor nieuwe onderdelen en arbeidsloon. Voor meer informatie vraag ons gerust naar de voorwaarden.

Extra Garantie

Vanuit de fabrikant heeft u standaard twee jaar garantie op uw tweewieler. Joop van Voorthuizen Fietsen biedt u zeer interessante mogelijkheden voor het verlengen van garantie naar 5 jaar. Informeer naar de voorwaarden en mogelijkheden.

Onze ophaal- en bezorgservice

Wij begrijpen dat het u niet altijd even gemakkelijk uitkomt om de fiets langs te brengen voor onderhoud of reparatie. Onze klanten kunnen daarom gebruik maken van onze ophaal- en bezorgservice. Woont u in een straal van 15 kilometer van onze twee winkels? Dan komen we de fiets gratis met onze service-bus bij u ophalen, en na de onderhoudsbeurt of reparatie brengen we deze weer terug. Ook als u verder weg woont kunt u tegen een vergoeding gebruik maken van deze service.

Verzekeringen

Wij werken samen met meerdere verzekeringsmaatschappijen waardoor we voor iedere specifieke tweewieler en de wensen van onze klanten de meest bijpassende verzekering aanbieden. Ook dit is voor ons een specifiek serviceproduct waarvoor we jaarlijks op zoek gaan naar de beste optie voor onze klant. Vraag ons naar de verschillende mogelijkheden.

Bosch eBike Expert

We hebben de laatste jaren ontzettend veel ervaring opgedaan met eBikes en zijn nog lang niet uitgeleerd. Tijdens een onverwachte storing, zoeken we altijd samen met onze klant naar een oplossing en zijn we ons al jaren wereldwijd naar alles aan het verkennen op het gebied van eBikes. Inmiddels kunnen we hardop zeggen dat we met de Bosch eBike systemen de meest veilige-, stabiele-, betrouwbare- en duurzaamste systemen in huis hebben. We zijn in al in vroeg stadium in contact gekomen met Bosch en zijn de eerste gespecialiseerde Bosch eBike Expert van de Benelux! Uw voordeel hierbij is dat we van Bosch alle mogelijke onderdelen, accessoires, originele gereedschappen en meetapparatuur, kennis en specialisten in huis hebben. Ook zijn we zelf en onze klanten al meerdere keren de Bosch systemen gaan testen in de bergen van Italië, Oostenrijk, Duitsland, enz.

Wilt u ook met maximale fietsplezier uit uw Bosch eBike halen, gegarandeerd dat u bij ons het juiste adres bent! We hebben zelfs voor de specifieke noodgevallen “Bosch leen-motoren” zodat we u altijd op de weg kunnen houden. Kortom, onze Bosch specialisten zorgen voor onbezorgd fietsen en heel veel eBike plezier.

Vanwege onze ervaringen en kennis van het Bosch systeem geven wij u drie jaar garantie op het gehele systeem, dus ook op de accu! Dit is zo’n adres waar de allerhoogste servicegraad nog heel gewoon is. Hier zijn ze nog, “Gewoon goed met fietsen.”

 

Melding sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.