“Met meer dan 100 jaar fiets-ervaring zijn wij van oudsher dé fietsenspecialist van
Renswoude, Scherpenzeel én omstreken. Maar vele fietsliefhebbers uit het hele land weten de weg
naar Joop van Voorthuizen Fietsen te vinden! Dit is zo'n adres waar de allerhoogste servicegraad nog heel gewoon is.
Hier zijn ze nog, gewoon goed met fietsen.”


Joop van Voorthuizen Renswoude

Hoofdvestiging Renswoude

Versleten banden, of bent u op zoek naar een nieuwe fiets of scooter? Kom langs bij onze fietsenwinkel in Renswoude, de koffie staat al klaar! Of u nu een kleine of een grote vraag heeft, onze specialisten helpen u graag! In onze winkel vindt u een ruime collectie, alles van stadsfietsen, elektrische fietsen tot high speed eBikes (Speed Pedelecs), MTB & racefietsen, sportfietsen, bromfietsen en scooters. Verder ontvangt u altijd een eerlijk en persoonlijk advies van onze specialisten en monteurs. Bij Joop van Voorthuizen fietsen streven we ernaar om iedereen onbezorgd te laten fietsen.

Openingstijden

Maandag08.30 - 18.00
Dinsdag08.30 - 18.00
Woensdag08.30 - 12.30
Donderdag08.30 - 18.00
Vrijdag08.30 - 20.00
Zaterdag08.30 - 17.00
ZondagGesloten

Adres
Molenstraat 15
3927 AB Renswoude
T. 0318 - 57 17 61


Joop van Voorthuizen Renswoude

Servicepunt Scherpenzeel

Onderhoud of reparatie nodig voor uw fiets of eBike? Dan kunt u ook terecht bij ons servicepunt in Scherpenzeel. Onze vakmensen staan klaar om u te helpen. Wij bieden u een persoonlijk advies bij aankoop, reparatie of schade. Door onze passie voor het fietsenvak kunnen we u altijd de beste service en reparatie bieden. Alles voor de beste oplossing! Naast onderhoud en reparatie kunt u hier ook terecht voor onze basis collectie lifestyle-, stadsfietsen en eBikes. We zien u graag terug in onze winkel!

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag08.30 - 18.00
Woensdag08.30 - 18.00
Donderdag08.30 - 18.00
Vrijdag08.30 - 20.00
Zaterdag08.30 - 17.00
ZondagGesloten

Adres
Beukenlaan 34a
3925 JL Scherpenzeel
T. 033 - 277 85 56


 
 


 

Onze Medewerkers

Onze kracht zit hem vooral in het feit dat we alleen mensen in dienst hebben met passie voor het vak en hart voor de zaak. Elke monteur in dienst bij Joop van Voorthuizen fietsen kan een fiets repareren en u kunt met uw vragen bij iedere verkoper terecht, maar ze hebben ook elk hun eigen specialisatie. Het is dit specialisme dat ervoor zorgt dat we samen uw fiets-dromen werkelijkheid kunnen maken. Samen vormen we een hecht team, en als klant merkt u dat zeker. 
iconfinder_profle_1055000.png
Marco

Wilt u het juiste advies om de complete fietsdroom werkelijk te maken, dan moet u bij Marco zijn. Denkt graag met u mee bij de aanschaf van uw eBike, fiets en sportfiets en adviseert u naar de juiste samenstelling wat betreft de af-montage, accessoires en mogelijkheden extra garantie.

iconfinder_profle_1055000.png
Cees

Het aanspreekpunt voor de werkplaats en werkplaats-chef in Renswoude. Bij Cees als allround vakman bent u in goede handen en Cees is eveneens specialist in bromfietsen & Scooters.

iconfinder_profle_1055000.png
Adriaan

Al jaren lang het gezicht van ons servicepunt in Scherpenzeel. Allround fiets en eBike specialist, zeer service gericht, denkt mee en maakt klanten echt blij!

iconfinder_profle_1055000.png
Bert

Inmiddels de derde generatie en houdt zich bezig met de algemene aansturing van Joop van Voorthuizen Fietsen. Ook in de winkel helpt Bert u graag en heeft u ideeën wat betreft bedrijfsfietsplannen, fiets leaseconcepten of specifieke- en speciale wensen dan gaan we hierover graag met u in gesprek.

iconfinder_profle_1055000.png
Jan

Een echte allround vakman op fiets en eBike gebied. Tevens zorgt Jan ervoor dat alle onderdelen en accessoires via het geautomatiseerde bestelsysteem goed besteld worden en heeft hij het magazijn en de winkel supergoed op orde.

iconfinder_profle_1055000.png
Jeroen

De eBike en Speed Pedelec specialist waardoor u onbezorgd kunt fietsen waar dan ook ter wereld. Ook met zijn achtergrond in de machinebouw weet Jeroen eveneens met lasapparaat en draaibank alle mogelijk wensen van de klant te realiseren en heeft hij al vele specials opgebouwd.

iconfinder_profle_1055000.png
Erwin

Wilt u het juiste advies op het gebied van racefietsen, MTB’s en bijbehorende accessoires en wilt u een goede houding op uw sportfiets, dan bent u bij Erwin aan het juiste adres. Met zijn vele jaren ervaring als wielrenner en werkzaam in de sportfiets branche weet Erwin precies wat er ter wereld verkrijgbaar is

iconfinder_profle_1055000.png
Cornelis

De race- en MTB specialist in hart en nieren… Alweer vele jaren geleden Joop van Voorthuizen Fietsen aan het werk gegaan, met maar één doel de beste willen zijn in racefietsen & MTB’s. Cornelis zorgt ervoor dat alles perfect schakelt en de fiets exact doet wat u er van verlangt. Ook in de winkel kunt u samen met Cornelis op pad naar de juiste keuze voor uw racefiets of MTB.

iconfinder_profle_1055000.png
Joey

De bromfiets- en scooterspecialist. Joey zorgt ervoor dat uw bromfiets of scooter perfect wordt afgesteld en goed wordt onderhouden met de juiste gereedschappen en originele onderdelen en accessoires.

iconfinder_profle_1055000.png
Ab

Appie is zijn bijnaam, want hij heet eigenlijk Abdulmajid en is vanuit Syrië naar Nederland gevlucht. Na veel vrijwilligerswerk bij Dorcas en met ondersteuning van de gemeente Veenendaal gaan we met ons team Ab omscholen naar fietsenmaker.

iconfinder_profle_1055000.png
Jeanet

Parttime medewerker welke u als gastvrouw graag te woord staat, zodat u als dit nodig is door de juiste specialist geholpen wordt en Jeanet zorgt er ook voor dat alles er spik en span uit blijft zien.

iconfinder_profle_1055000.png
Joop

De tweede generatie, naamhouder van “Joop van Voorthuizen Fietsen” en inmiddels gepensioneerd, maar met ruim 60 jaar ervaring nog dagelijks te vinden in het bedrijf. U kunt Joop dagelijks tegenkomen in de service-bus. Dus, “Bij pech onderweg, helpt Joop u op weg!”

iconfinder_profle_1055000.png
Jessie

Parttime medewerker welke zowel in de werkplaats als in de winkel onze klanten met veel plezier de helpende hand biedt.

iconfinder_profle_1055000.png
Anneke

Parttime medewerker welke ervoor zorgt dat alles er netjes, schoon en verzorgt uit blijft zien.

iconfinder_profle_1055000.png
Christiaan

Scholier en parttime medewerker. Sleutelt thuis al heel veel aan fietsen dus de nieuwe fietsspecialist in spé.

iconfinder_profle_1055000.png
Gerrie

Mede eigenaar en partner van Bert, houdt zich eveneens bezig met de algemene aansturing, verzorgt de gehele administratie en springt bij daar waar het nodig is.

iconfinder_profle_1055000.png
Theun

Scholier en parttime medewerker welke ervoor zorgt dat de bus, parkeerplaatsen en straat rondom de winkel in Renswoude schoon en verzorgt uit blijven zien. Daarnaast helpt hij in de werkplaats mee met het schoonmaken van fietsen en uitvoeren van kleine reparaties.


Melding sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.