Wahoo Elemnt Roam Bundel Uitbreiden

Wahoo Elemnt Roam Bundel

Wahoo

WFCC4B

Nieuw

De Elemnt Roam is ontwikkeld om tegemoet te komen aan de wensen van de huidige tijd. De Wahoo Elemnt wordt volledig ingesteld vanaf je iOS of Android smartphone. Na de koppeling biedt de Elemnt Roam de mogelijkheid tot het bijhouden van je ritten, navigatie van A naar B, en back to start navigatie dankzij de gedetailleerde OSM kaarten die op het toestel staan geïnstalleerd.

Een aantal belangrijke nieuwe functies ten opzichte van de Elemnt Roam zijn onder andere het kleurenscherm, waardoor je nog beter kan navigeren. En dit gaat zonder dat dit ten koste van de batterijduur. Ook het materiaal van het scherm, Gorilla Glass, is verbeterd. Dit materiaal is zeer sterk en krasbestendig.

De Elemnt Roam is een fietscomputer die volledig in te stellen is vanaf de smartphone en snel te koppelen is dankzij de QR-code functie binnen de Smartphone app. De gegevensvelden zijn aan te passen naar wens en zijn met een druk op de knop aan de zijkant van de Elemnt Roam uit te breiden naar vooraf ingestelde voorkeuren binnen de app. De ritgegevens zijn achteraf op het toestel terug te zien, hierbij worden zaken als afstand, snelheid, tijd, hoogte en nog veel meer getoond. Optionele cadans, hartslag en vermogenssensoren zijn ook te koppelen met de Elemnt Roam om meer uit je training te halen. Via de app op de Smartphone zul je nog meer details kunnen aflezen en via een kaartje bekijken waar je gefietst hebt.

Op de Elemnt Roam zijn OSM kaarten voorgeïnstalleerd van Noord-Amerika, Europa, Azië, Oceanië, Zuid-Amerika en Africa. Kaarten voor Rusland en China zijn apart te downloaden via WiFi. Dankzij deze kaarten heb je een duidelijke weergave waar je je bevindt, en waar je heen moet als je een route aan het fietsen bent. Door middel van pijltjes over de juiste weg is de juiste richting eenvoudig te zien.

Met betrekking tot connectiviteit is de Wahoo Elemnt Roam een echte alleskunner. Zowel ANT+ en Bluetooth zijn ingebouwd, Bluetooth voor de Smartphone koppeling en ANT+ voor sensoren en fietstrainers. De Elemnt Roam is via het ANT+ protocol met vrijwel alles te koppelen, snelheid, cadans, hartslag, vermogenssensoren en elektronisch geschakelde fietsen om te kunnen zien in welke versnelling je zit.

Met de smartphonekoppeling is het tevens mogelijk om een naadloze synchronisatie in te stellen met andere accounts zoals Strava, Garmin of MapMyFitness. Dankzij de Strava koppeling kun je ook deelnemen aan de Strava Live segmenten om zo een stukje competitie aan je training toe te voegen. Deze Strava Live segmenten kun je koppelen aan de LED's aan de zijkant van de Wahoo Elemnt Roam om zo aan te laten geven wanneer een segment start en eindigt. Deze zelfde LED's zijn ook in te stellen om te kunnen trainen op hartslagzones, snelheid of vermogen. Dankzij de verschillende kleuren in deze LED's is te zien of je onder of boven het gemiddelde van je rit fietst.

Ook is de Elemnt Roam uitgerust met LiveTrack, een functie bekend uit de Garmin Edge toestellen. Hiermee kunnen vrienden of familie volgen waar je je bevindt en je rit bekijken en meegenieten van je fanatieke fietstraining!

Dit product is momenteel niet in voorraad, neem contact op voor de mogelijkheid tot bestellen

X

Krijg een email waneer we weer voorraad hebben


Maak de melding om een e-mail te ontvangen zodra we de voorraad terug hebben

€ 429.99

incl. BTW

Nieuwe fiets met gratis service- & onderhoudspakket, t.w.v. minimaal €192,25

Fiets testen voor dat u koopt? Vraag naar de mogelijkheden!

Neem direct contact op, maak een afspraak of bel 0318-571761

KleurBlack
Breedte (mm)58
Hoogte (mm)90
Schermgroote in inch2.7
Draadloos
Huidige snelheid: 0 – 99.9 km/h
Totale afstand: 0 – 99.999 km
Ritafstand: 0 – 9.999 km
Verstreken tijd
Gemiddelde snelheid
Maximale snelheid
Klok / tijd
Automatisch start/stop
Batterij-/Accuduur17
Navigatie
Visuele kaart
Glonass
Live Strava
Live Tracking
Sensoren koppelen
DI2 Connectie
Bluetooth
Wifi
Wahoo
Melding sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.