Wahoo Elemnt Bolt Bundel Uitbreiden

Wahoo Elemnt Bolt Bundel

Wahoo

WFCC3B

Nieuw

De Wahoo Elemnt Bolt is een unieke GPS fietscomputer welke je onderweg inzicht geeft over gegevens zoals snelheid, hartslag en cadans. De kracht van de Elemnt Bolt zit hem erin dat je met je smartphone alles kunt instellen, geen gepriegel meer dus met ingewikkelde menu's, knopjes of de fietscomputer. Het scherm van de Elemnt Bolt is een zwart / wit scherm met hoog contrast zodat deze bij zeer fel zonlicht goed afleesbaar blijft en minder batterij slurpt. Naast standaard gegevens kan de Bolt laten zien waar je bent en wat voor stijgingen en dalingen je hebt gehad in je rit. Wil je liever routes volgen? Het kan allemaal met de Bolt.

Wat betreft connectiviteit kun je met de Bolt alle kanten op. Het ingebouwde Bluetooth gebruik je om de koppeling met je telefoon te maken, en met de ANT+ signalen kun je snelheid, cadans, hartslag en vermogenssensoren koppelen.

Met de Elemnt Bolt kun je op een overzichtelijke manier je snelheden en andere ritgegevens uitlezen. Het instellen van de velden die jij belangrijk vindt op de Bolt gaat allemaal via je smartphone (iOS of Android). Je kunt een maximum van 11 datavelden instellen via de app, en als je aan het fietsen bent met de Bolt kun je met één druk op de knop eenvoudig meer, of minder van deze data velden tonen op je scherm.

Het is met de Bolt ook mogelijk om te navigeren door middel van de "Take me Anywhere" functie. Hiermee kun je routes synchroniseren van je Strava, RidewithGPS, Komoot en Best Bike Split account. De navigatie geeft turn-by-turn aanwijzingen. Deze geeft elke keer aan als je een bocht moet nemen aanwijzingen. Deze routes kun je op je toestel zetten via WiFi of Bluetooth met de smartphone app, de route naar jezelf mailen als een GPX bestand kan ook nog.

"Live tracking" is ook toegevoegd aan de Bolt, nu kun je eventuele geïnteresseerden, vrienden of familie je laten volgen en kunnen ze zien waar je je bevindt, en hoe hard je fietst. Strava Live segmenten zijn ook onderdeel van de software geworden, waar Garmin deze functie introduceerde doet Wahoo nu ook mee. Door de koppeling te leggen tussen je Strava account en je Wahoo account, en je KOM's te selecteren krijg je onderweg meldingen als je een segment nadert, en kun je die verbeteren.

Net als de grotere Wahoo Elemnt heeft de Elemnt Bolt ook indicatie LED's om hartslagzones aan te geven of andere zaken te vermelden. Ook kun je electronische schakelsystemen zoals Shimano Di2 koppelen en zien in welke versnelling je rijdt.

Dit product is momenteel niet in voorraad, neem contact op voor de mogelijkheid tot bestellen

X

Krijg een email waneer we weer voorraad hebben


Maak de melding om een e-mail te ontvangen zodra we de voorraad terug hebben

€ 329.99

incl. BTW

Nieuwe fiets met gratis service- & onderhoudspakket, t.w.v. minimaal €192,25

Fiets testen voor dat u koopt? Vraag naar de mogelijkheden!

Neem direct contact op, maak een afspraak of bel 0318-571761

Breedte (mm)45,7
Hoogte (mm)73,3
Schermgroote in inch2.2
Draadloos
Huidige snelheid: 0 – 99.9 km/h
Totale afstand: 0 – 99.999 km
Ritafstand: 0 – 9.999 km
Verstreken tijd
Gemiddelde snelheid
Maximale snelheid
Klok / tijd
Automatisch start/stop
Batterij-/Accuduur15
Kleurenscherm-
Navigatie
Live Strava
Live Tracking
Sensoren koppelen
DI2 Connectie
Bluetooth
Wifi
ToevoegingNavigatie via Telefoon
Wahoo
Melding sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.