Al meer dan 100 jaar ervaring

Het is allemaal begonnen bij Jo van Voorthuizen, beter bekend onder zijn bijnaam “Jo Huis”. Jo Huis besloot in 1918 om van het repareren van fietsen zijn beroep te maken. Hij begon als knecht bij fietsenmaker Kees Lam te Ederveen en is sinds 1926 op eigen kracht verder gegaan in Renswoude en dit is uiteindelijk uitgegroeid tot een écht familiebedrijf.

Door de jaren heen en vele verbouwingen later, hebben we ons ontwikkeld van lokaal naar regionaal en inmiddels hebben we klanten door het gehele land. Door onze ruim 100 jaar ervaring, hebben wij ons kunnen specialiseren en werken we samen met de allerbeste topmerken, zoals Riese & Müller, Gazelle, Cortina, Pegasus, Simplon, Santos, Scott,  Orbea, Cube, Isaac, Pfau Tec, Puky, Alpina, Niu, SYM en Peugeot. Joop van Voorthuizen Fietsen brengt kwaliteit tot leven!

Gewoon goed met fietsen!

Elke dag gaan we weer vol passie aan de slag om ons fietsenbedrijf nog verder door te ontwikkelen, met als streven om de beste fietsenmaker van Nederland te worden. Wij willen onze klanten oprecht blij maken, want hier zijn we “Gewoon goed met fietsen”. Onze kracht zit hem dan ook in dat ene stapje extra om u zo goed mogelijk te helpen. Van een persoonlijk advies van onze specialisten tot een heerlijk kopje koffie tijdens het wachten.

Ons Servicepunt in Scherpenzeel

Naast onze winkel en werkplaats in Renswoude hebben we ook een servicepunt in Scherpenzeel. Hier staan onze vakmensen en monteurs klaar om u te helpen met eventuele reparatie- of onderhoudsvragen. Naast onderhoud en reparatie kunt u bij ons Servicepunt ook terecht voor onze collectie lifestyle-, stadsfietsen en eBikes.

Een passende oplossing

De werkplaats is van oorsprong het hart van de zaak, dit geeft u niet alleen bij aankoop, maar ook na verloop van jaren onbezorgd rijplezier! Heeft u een speciale aanpassing of maatwerk aan de fiets nodig? Bij Joop van Voorthuizen fietsen denken we graag met u mee voor een passende oplossing. Onze specialisten staan klaar om uw wensen werkelijkheid te maken.

Altijd een eerlijk advies

Wij geven u graag een eerlijk advies over het afsluiten van een verzekering, onderhoudscontract en nog veel meer. Bij Joop van Voorthuizen krijg u als klant de aandacht die u verdient.

Ruim assortiment accessoires

Naast een mooi assortiment fietsen en scooters, kunt u ook bij ons terecht voor passende accessoires. Wij hebben namelijk een ruim aanbod aan tassen, manden, helmen, sloten, fietscomputers en nog veel meer!

Zoekt u naar onderdelen voor uw scooter of bromfiets? Informeer ook eens naar de mogelijke accessoires zoals windschermen, koffers, alarmsystemen, scooterhelmen en -kleding. Ook voor een mooie bijpassende crosshelm bent u bij Joop van Voorthuizen Fietsen aan het juiste adres.

Onze Medewerkers

Onze kracht zit hem vooral in het feit dat we alleen mensen in dienst hebben met passie voor het vak en hart voor de zaak. Elke monteur in dienst bij Joop van Voorthuizen Fietsen kan een fiets repareren en u kunt met uw vragen bij iedere verkoper terecht, maar ze hebben ook elk hun eigen specialisatie. Het is dit specialisme dat ervoor zorgt dat we samen uw fiets-dromen werkelijkheid kunnen maken. Samen vormen we een hecht team, en als klant merkt u dat zeker.

Bert

Inmiddels de derde generatie en houdt zich bezig met de algemene aansturing van Joop van Voorthuizen Fietsen. Ook in de winkel helpt Bert u graag en heeft u ideeën wat betreft bedrijfsfietsplannen, fiets leaseconcepten of specifieke- en speciale wensen dan gaan we hierover graag met u in gesprek.

Gerrie

Mede-eigenaar van Joop Fietsen en partner van Bert, houdt zich eveneens bezig met de algemene aansturing, verzorgt de gehele administratie en springt bij daar waar het nodig is.

Erwin

Wilt u het juiste advies op het gebied van racefietsen, MTB’s en bijbehorende accessoires en wilt u een goede houding op uw sportfiets, dan bent u bij Erwin aan het juiste adres. Met zijn vele jaren ervaring als wielrenner en werknemer in de sportfiets branche weet Erwin precies wat er ter wereld verkrijgbaar is. Hij gaat graag met u op zoek naar de best passende fiets en is pas tevreden als u dat ook bent.

Roos

De vierde generatie Van Voorthuizen in de winkel! Met haar ervaring in de horeca is Roos een gastvrouw in hart en nieren. Wilt u het juiste advies om de complete fietsdroom werkelijk te maken, dan moet u bij Roos zijn. Ze denkt graag met u mee bij de aanschaf van uw eBike, fiets of sportfiets en adviseert u naar de juiste samenstelling wat betreft de af-montage, accessoires en mogelijkheden van extra garantie.

Adriaan

Al jaren lang het gezicht van ons servicepunt in Scherpenzeel. Allround fiets- en eBikespecialist, zeer service gericht, denkt mee en maakt klanten echt blij!

Jan

Een echte allround vakman op fiets en eBike gebied. Tevens zorgt Jan ervoor dat alle onderdelen en accessoires via het geautomatiseerde bestelsysteem goed besteld worden en heeft hij het magazijn en de winkel supergoed op orde.

Wim

Met zijn eerdere ervaring als eigen ondernemer begrijpt Wim hoe het bedrijfsleven werkt. Hij adviseert werkgevers én werknemers omtrent de mogelijkheden en voordelen van leasefietsen. Daarnaast kijkt hij ook in onze winkel graag met u mee naar een geschikte fiets.

Hannah

Hannah is het eerste aanspreekpunt als u op donderdag of vrijdag bij ons in de winkel in Renswoude komt. Ze zorgt dat u gelijk in contact komt met de juiste specialist in ons team. Daarnaast kijkt ze ook graag met u mee naar een geschikte fiets en de onderdelen die u nodig heeft.

Robert

Robert is het eerste aanspreekpunt als u op woensdag of zaterdag bij ons in de winkel in Renswoude komt. Hij zorgt dat u gelijk in contact komt met de juiste specialist in ons team. Ook kunt u bij hem terecht voor het maken van een afspraak.

Jeroen

De eBike en Speed Pedelec specialist die zorgt dat u onbezorgd kunt fietsen waar dan ook ter wereld. Met zijn achtergrond in de machinebouw weet Jeroen eveneens met lasapparaat en draaibank alle mogelijke wensen van de klant te realiseren en heeft hij al vele specials opgebouwd.

Erik

Erik is het eerste aanspreekpunt wanneer u uw fiets komt brengen voor reparatie of onderhoud. Hij kijkt graag met u mee als er een probleem is met uw fiets en zorgt ervoor dat hij of een andere monteur dit opgelost heeft zodra u de fiets weer komt ophalen.

Joey

Joey is onze bromfiets- en scooterspecialist. Hij zorgt ervoor dat uw bromfiets of scooter perfect wordt afgesteld en goed wordt onderhouden met de juiste gereedschappen en originele onderdelen en accessoires. Daarnaast geeft hij u graag advies bij de aanschaf van een nieuwe bromfiets of scooter.

Bart

Onze Allround monteur die overweg kan met elke soort fiets. Bart heeft zijn opleiding tot fietsenmaker succesvol afgerond en past al zijn opgedane kennis bij ons toe in de praktijk. Is uw fiets toe aan de 1ste, 2de of 3de beurt? Daar draait Bart zijn hand niet voor om.

Ronald

Ronald is onze bakfiets specialist. Een bakfiets in elkaar zetten is voor hem een makkie. Hiernaast helpt hij ook mee in de werkplaats met het onderhoud van alle andere eBikes.

Daan

Race- en MTB specialist in hart en nieren. Hij wil alles weten van de fietsen waar hij mee werkt en zoekt alles uit tot in detail, met maar één doel: de beste willen zijn in het onderhoud van racefietsen & MTB’s. Daan zorgt ervoor dat alles perfect schakelt en de fiets exact doet wat u er van verlangt.

Erik

Al op jonge leeftijd kreeg Erik een grote passie voor mountainbikes. Hij heeft meerdere wedstrijden gereden in de jeugd en ook sleutelen deed hij al veel. Nu heeft hij besloten van zijn passie ook zijn werk te maken, dit doet hij bij ons als allround monteur in de werkplaats, zowel in Renswoude als in Scherpenzeel.

Ernst-Jan

Ernst-Jan is de vaste zaterdag kracht in Scherpenzeel. Hij ondersteunt daar Adriaan waar nodig in de werkplaats.

Aron

Aron is de vaste zaterdag kracht in Renswoude. Hij ondersteunt waar nodig in de werkplaats en zorgt dat het terrein er netjes bij ligt.

Dick

Dick is zijn hele leven chauffeur geweest en deze passie zet hij sinds zijn pensioen voort bij Joop Fietsen. Dick lacht om iedere vracht.

Teun

Teun heeft een echte passie voor fietsen en komt daarom ook met een glimlach bij alle klanten thuis. Naast dat hij fietsen ophaalt en bezorgt bij klanten is Teun ook nog een echte aanpakker als er klusjes gedaan moeten worden.

Jeanet

Parttime interieurverzorgster die ervoor zorgt dat alles er netjes, schoon en verzorgd uit blijft zien. Met haar jaren lange ervaring is Jeanet een goede aanwinst voor ons team.

Anneke

Parttime interieurverzorgster die de showroom netjes, schoon en verzorgd houdt. Ze is altijd in voor een praatje en is inmiddels ook een vertrouwd gezicht bij onze klanten.

In herinnering 

Joop

De tweede generatie, naamhouder van “Joop van Voorthuizen Fietsen” en heeft ruim 60 jaar gewerkt in ons bedrijf. Joop heeft jaren lang de servicebus bemand. Zo is ook een van onze slogans ontstaan, “Bij pech onderweg, helpt Joop u op weg!”

Johannes

Herkenbaar aan zijn blauwe overall en witte klompen is de altijd vriendelijke Johannes van Voorthuizen, beter bekend als ‘Jo Huis’, in 1925 voor zichzelf begonnen als fietsenmaker in Renswoude. Daarvoor werkte hij vanaf zijn 14e tot 23e voor slechts twee kwartjes per week bij fietsenmaker én leermeester Lam uit Ederveen.