Al meer dan 100 jaar ervaring

Het is allemaal begonnen bij Jo van Voorthuizen, beter bekend onder zijn bijnaam “Jo Huis”. Jo Huis besloot in 1918 om van het repareren van fietsen zijn beroep te maken. Hij begon als knecht bij fietsenmaker Kees Lam te Ederveen en is sinds 1926 op eigen kracht verder gegaan in Renswoude en dit is uiteindelijk uitgegroeid tot een écht familiebedrijf.

Door de jaren heen en vele verbouwingen later, hebben we ons ontwikkeld van lokaal naar regionaal en inmiddels hebben we klanten door het gehele land. Door onze ruim 100 jaar ervaring, hebben wij ons kunnen specialiseren en werken we samen met de allerbeste topmerken, zoals Riese & Müller, Gazelle, Cortina, Pegasus, Simplon, Santos, Scott,  Orbea, Cube, Isaac, Pfau Tec, Puky, Alpina, Niu, SYM en Peugeot. Joop van Voorthuizen Fietsen brengt kwaliteit tot leven!

Gewoon goed met fietsen!

Elke dag gaan we weer vol passie aan de slag om ons fietsenbedrijf nog verder door te ontwikkelen, met als streven om de beste fietsenmaker van Nederland te worden. Wij willen onze klanten oprecht blij maken, want hier zijn we “Gewoon goed met fietsen”. Onze kracht zit hem dan ook in dat ene stapje extra om u zo goed mogelijk te helpen. Van een persoonlijk advies van onze specialisten tot een heerlijk kopje koffie tijdens het wachten.

Ons Servicepunt in Scherpenzeel

Naast onze winkel en werkplaats in Renswoude hebben we ook een servicepunt in Scherpenzeel. Hier staan onze vakmensen en monteurs klaar om u te helpen met eventuele reparatie- of onderhoudsvragen. Naast onderhoud en reparatie kunt u bij ons Servicepunt ook terecht voor onze collectie lifestyle-, stadsfietsen en eBikes.

Een passende oplossing

De werkplaats is van oorsprong het hart van de zaak, dit geeft u niet alleen bij aankoop, maar ook na verloop van jaren onbezorgd rijplezier! Heeft u een speciale aanpassing of maatwerk aan de fiets nodig? Bij Joop van Voorthuizen fietsen denken we graag met u mee voor een passende oplossing. Onze specialisten staan klaar om uw wensen werkelijkheid te maken.

Altijd een eerlijk advies

Wij geven u graag een eerlijk advies over het afsluiten van een verzekering, onderhoudscontract en nog veel meer. Bij Joop van Voorthuizen krijg u als klant de aandacht die u verdient.

Ruim assortiment accessoires

Naast een mooi assortiment fietsen en scooters, kunt u ook bij ons terecht voor passende accessoires. Wij hebben namelijk een ruim aanbod aan tassen, manden, helmen, sloten, fietscomputers en nog veel meer!

Zoekt u naar onderdelen voor uw scooter of bromfiets? Informeer ook eens naar de mogelijke accessoires zoals windschermen, koffers, alarmsystemen, scooterhelmen en -kleding. Ook voor een mooie bijpassende crosshelm bent u bij Joop van Voorthuizen Fietsen aan het juiste adres.