Plan hier gemakkelijk uw afspraak.

Voor onderhoudsbeurten vragen wij u om minimaal twee weken van te voren te plannen.
Zo kunnen we proberen om iedereen met storingen zo goed als mogelijk op de weg te houden.
Let op! Een afspraak wordt altijd door ons bevestigd zodra deze ingepland staat.

Voor spoedgevallen en storingen kunt u ons bellen of binnenlopen in één van onze twee vestigingen.

Onze moderne werkplaats
In onze werkplaats staan onze monteurs dagelijks voor u klaar. Of u nu langskomt voor een lekke band, storing of het laten afstellen van versnellingen. Met onze klaar-terwijl-u-wacht service (op afspraak), voeren wij de werkzaamheden uit en kunt u genieten van een kopje koffie. Voordat u het weet fietst u alweer naar huis. Wilt u de fiets op een ander moment komen ophalen? Dat is geen probleem, we zorgen dat uw fiets weer tiptop in orde is wanneer u deze komt ophalen. Hebben onze monteurs meer tijd nodig om de fiets te repareren, dan bieden we u een passende leen- fiets, (High Speed) eBike of scooter aan.

Kom langs voor een onderhoudsbeurt!

Komt u langs voor een onderhoudsbeurt? Plan deze gelijk bij ons in. Bij Joop van Voorthuizen plannen wij uw onderhoudsbeurt ca. 2 weken van tevoren in, waardoor uw tweewieler op de afgesproken datum weer gereed is. Komt u van ver en wilt u wachten tot dat de fiets klaar is? Dat is bij ons ook mogelijk! Pak gerust tijdens het wachten een kopje koffie, maak gebruik van ons wifi-netwerk of neem een leenfiets mee om de omgeving te verkennen. Ervaar de gastvrijheid van Joop van Voorthuizen!

Maatwerkoplossingen voor elke fiets

Wensen of ideeën? Bij Joop van Voorthuizen Fietsen denken we in oplossingen. Onze specialisten staan altijd klaar om samen een passende oplossing te bedenken en alles te ontwikkelen naar uw wensen. Onze moderne werkplaats is voorzien van alle speciale gereedschappen! Met behulp van de nieuwste technieken en machines maken wij ook zelf onderdelen en aanpassingen. Niets is te gek. Wij zijn échte vakmensen met verstand van zaken.

  • Loop gerust binnen
  • Bromfiets en scooterspecialisten
  • Zeer uitgebreid kennis
  • Eigen ophaal- en bezorgservice
  • Altijd een eerlijk en persoonlijk advies
  • 3 jaar garantie op Bosch systemen
  • Klaar-terwijl-u-wacht service
  • Moderne werkplaats
  • Onderhoudscontract en extra garantie