*VOLGEBOEKT*

Trainen met powermeter door Jim van den Berg

Donderdagavond 8 februari 2024

Wie is Jim van den Berg?

Jim van den Berg is bewegingswetenschapper. Hiernaast is hij het gezicht achter de veelgebruikte trainingsapp JOIN en heeft hij samen met Laurens ten Dam en Stefan Bolt de podcast Beter Worden, die ook volledig over fietsen gaat.

Jim is zijn carriere begonnen op de fiets en is in zijn wielercarriere onder andere uitgekomen voor het Koga Cycling Team en Parkhotel Valkenburg. In deze tijd heeft hij onder andere podiumplaatsen behaald in de Ronde van Midden-Nederland en de Ronde van Noord-Holland. Na zijn fietsloopbaan was Jim van 2016 tot 2019 teammanager en ploegleider bij de opleidingsploeg Delta Cycling. Daarnaast begeleidde hij Thomas Dekker en Dion Beukeboom bij hun werelduurrecordpogingen. Momenteel is Jim ook persoonlijk wielertrainer van onder anderen Taco van der Hoorn en Pascal Eenkhoorn.

Wij zijn in ieder geval onder de indruk van zijn kennis en ervaring. De resultaten spreken ook voor zich maar de manier waarop hij zijn kennis over weet te brengen maakt dat wij hem erg graag als gast hebben bij ons in de winkel.

Hoe zal de avond eruit zien?

De avond zal in het teken staan van het trainen met een powermeter en is daarbij dan ook echt gericht op de sportieve fietser (race, gravel en mountainbike). Er zal een uitleg worden gegeven over hoe je dit kunt aanpakken en daarbij zullen ook meerdere tips en tricks worden gegeven. Hiernaast zal er worden gekeken hoe we überhaupt efficiënt kunnen trainen op de fiets en hierbij naar een hoger niveau kunnen doorgroeien. Uiteraard zullen hierbij meerdere onderwerpen aanbod komen zoals bijvoorbeeld hartslag, verantwoord trainen en doelen stellen.

Programma

19:00 Inloop

19:30 Start lezing Jim van den Berg

20:30 Einde lezing, ruimte voor vragen

21:00 Einde bijeenkomst, ruimte om nog een drankje te doen

Locatie

Joop van Voorthuizen fietsen Renswoude, Barneveldsestraat 13

Kosten

Voor de avond zullen wij een bijdrage vragen van €15,- per persoon.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door hiernaast “Trainen met powermeter” te bestellen, bestel hem even vaak als het aantal personen waarmee u wenst te komen.

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen over de avond? Neemt u dan gerust contact met ons op via 0318-571761 of info@joopfietsen.nl